Om oss

Jörnträhus – Mer än bara timmerhus

Företaget Jörnträhus ägs idag av Contractor Bygg och ingår i koncernen JF Holding AB. Vi är ett komplett husföretag med ett brett produktutbud. Jörnträhus jobbar inte bara med våra korsknutade timmerhus utan har med våra nya ägare breddat sortimentet ytterligare. Vid vårt stora fabriksområde i Jörn finns både vår timmer samt blockhus produktion vilket gör att vi kan erbjuda ett komplett sortiment på marknaden både när det gäller massivt timmer och panel beklädda väggar.

Inom vår kundkrets finns även projekt kunder som erbjuds bla utfackningsväggar till byggindustrin. Prefabriceringsgraden varierar och här får man som proffskund kontakta oss för en diskussion och offert.

Jörnträhus är ett genuint företag med lång historik. Jörnträ grundades redan 1932 och har sedan dess utvecklat en lokal erfarenhet och kunskap när det gäller trä. Sedan 1960-talet har det producerats och byggts med timmer i Jörn, detta faktum gör att man kan känna sig trygg att välja ett hus från oss. Våra villor och fritidshus står att finna på ett stort antal platser, främst i Sverige men också runt om i övriga Europa samt även i Asien. Jörnträhus har utvecklats från att vara en lokal producent till att bli en global leverantör av trähus.

 

Känslan av ett drömhus.

Att skapa unika hus är vår specialitet. Känslan av att ha skapat sitt eget drömhus är fantastisk och något som alla bör få uppleva. Att utifrån egna idéer tillsammans med våra standardmodeller utveckla och forma sitt alldeles eget drömboende är något vi erbjuder och hjälper till med. Flexibilitet är ett ledord för oss och att kunna hjälpa kunden till dess dröm är för oss avgörande. De färdiga husen levereras antingen som byggsats direkt till byggplatsen alternativt med en ytterligare stom-montering inkluderad, beroende på vad som känns bäst för kunden.

Jörnträhus förknippas med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är att arbeta uteslutande med bra råmaterial samt omsorgsfulla val av underleverantörer, just den filosofin genomsyrar hela företaget och är en förutsättning till att erhålla en högkvalitativ slutprodukt, helt enligt kundens förväntningar.

I Jörn har det producerats trähus under lång tid, allt från små förråd, friggebodar, stugor, fritidshus till villor, de flesta har vid något tillfälle bekantat sig med någon av dessa modeller, Du kanske till och med redan nu har förmånen att bo i ett Jörnträhus? Vi har en stor del återkommande kunder som önskar allt från utbyggnader till nybyggnationer, detta är något vi värdesätter högt och ser som ett bevis på att vi uppfyller kundernas förväntningar.

Har Ni fler funderingar om oss som företag är Ni välkommen att kontakta oss då vi gärna berättar mer om oss och om våra produkter.

Vare sig det gäller ett timmer hus eller blockhus kommer dessa att stå på plats länge och ge en varaktig känsla om ett drömhus, både för Er och för oss.