JÖRNTRÄHUS PRO

STORA FÖRDELAR

Jörnträhus Pro är den del av vår organisation och husfabrik som riktar sig åt och är specialanpassad för att leverera smidiga husbyggsatser och väggelement till byggföretag och entreprenörer som vill enkelt uppföra flerfamiljshus, stugbyar, studentbyggnader, skolor, daghem och andra kommunala servicebyggnader – åt slutkund.

TID & PENGAR

Eftersom vi producerar väggelementen i vår husfabrik blir det inga problem med förseningar på grund av dåliga väderförhållanden och leveranstider kan följas.

Dessutom kan förberedelse av byggarbetsplatsen – till exempel mark- och grundarbete – ske samtidigt som byggelementen konstrueras hos oss.

MILJÖN

Genom att elementen konstrueras i en fabrik påverkar de miljön minimalt.

Produktionen skapar mindre avfall och det förekommer inga högljudda arbeten på byggarbetsplatsen, vilket skulle kunna störa det lokala samhället. De prefabricerade väggelementen transporteras och monteras på grunden på bara några dagar.

FLEXIBILITET

Vi kan också skapa unika och personliga lösningar utifrån era önskemål.

Vi utvecklar utifrån era ritningar och planer en perfekt lösning tillsammans med er och våra konstruktörer. Vi kan också utgå ifrån vårt befintliga konceptprogram och göra de korrigering ni önskar för att ert unika projekt.

KONTAKTA OSS

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS PÅ JÖRNTRÄHUS PRO OM NI HAR FRÅGOR ELLER VILL DISKUTERA HUR VI KAN HJÄLPA JUST ER.

010 – 130 78 82


    mina personuppgifter behandlas i enligt med Jörnträhus integritetspolicy.