[TILLSATT] Konstruktör till Jörnträhus

Vi på Jörnträhus drivs att förverkliga drömmar. Husdrömmar. Vi har träbyggandet i blodet och grundes redan 1932. Men att stå stilla i utvecklingen har aldrig varit vår grej. Sedan många år har vi hjälpt kunder över hela Sverige att förverkliga sina husdrömmar. Idag så vågar vi påstå att vi har ett av de vassaste sortimenten av fritidshus som finns på marknaden, i alla olika storlekar, och våra hus byggs i antingen storblock eller timmer. Vill du vara med och skapa framtidens husdrömmar?

Du på Jörnträhus

Som konstruktör hos oss är dina ansvarsområden att ta fram och överlämna konstruktionsritningar till vår husproduktion, samt till de som monterar våra hus, byggentreprenörerna. Du lämnar även över ritningar och underlag till kund i form av slutdokumentation. Du jobbar med montagehandlingar och beräknar konstruktioner i StatCon. Övriga programvaror som vi använder är Archicad och Archiframe. Du jobbar utifrån fastlagd tidsplan för projektet och samarbetar och delar information med övriga medarbetare för att utveckla och förbättra vår produktion.

Dina kvalifikationer

För att lyckas och trivas hos oss letar vi dig som är driven, fokuserad och har ordning och reda. Du älskar att samarbeta både med kunder och oss i gänget på Jörnträhus och våra samarbetspartners. Vi söker dig som har teknisk högskole-/yrkeshögskoleexamen med bygginriktning alternativt annan likande kompetens förvärvad på annat sätt. Erfarenhet av konstruktionsarbete inom bygg, samt tidigare erfarenhet från prefabricering av småhus är meriterande. Du har mycket god datorvana och goda kunskaper inom gällande byggnormer avseende bostäder. Kunskaper inom energiberäkningar är meriterande. Som person är du resultatorienterad och strukturerad. Och du passar bra hos oss om du tycker att det är viktigt att nå uppsatta gemensamma mål i rätt tid.

Vilka är vi?

På Jörnträhus arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare som delar din passion att skapa kundunika lösningar som förverkligar drömmar. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Vi tillhör Contractor koncernen vilket ger dig en trygghet i att tillhöra ett starkt lag och vi ger dig dessutom stora möjligheter till kompetensutveckling – och personlig utveckling.

Så här lämnar du din ansökan

Om du vill veta mer om tjänsten kan du gärna kontakta Mikael Lindberg +46 70 343 0198.  Ansökan skickas med CV och personligt brev till ledigajobb@contractor.se. Märk din ansökan med referensnummer: 2020:23 så hamnar den rätt.

Sista dag för ansökan är 2020-08-14, men urval görs löpande.

Välkommen med din ansökan!

Utvecklande miljö med familjär stämning

På Jörnträhus arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning. Vi har nämligen det lilla företagets känsla, med det stora företagets styrka. Vi tillhör Contractor koncernen vilket ger dig stora möjligheter till kompetensutveckling – och personlig utveckling.

Så om du är rädd för att bara göra samma saker, sluta utvecklas eller har ett behov av att göra något meningsfullt, då är du välkommen att bli en del av oss.