fbpx

Vi söker ekonomichef

JTH Ekonomichef

Är du en driven, noggrann och analytisk person med god samarbetsförmåga? Har du erfarenhet av ekonomiarbete inom ett tillverkande företag? Svarar du ja på dessa frågor kan du vara den vi söker.

Det här erbjuder vi dig

Vi behöver förstärka vår organisation på Jörnträhus med en ekonomichef som gillar att vara delaktig i verksamheten och som gillar utmaningen hos ett företag i tillväxt. Som ekonomichef kommer du att följa upp och analysera resultat mot de mål som finns för bolaget. Du deltar i budget och prognos arbete samt upprättar månads- och årsbokslut.

Du följer upp att bolaget arbetar efter beslutade processer och rutiner och är delaktig i implementering av nya. Du finns nära verksamheten och stöttar VD:n i hans arbete med din kompetens.

I ditt arbete ingår även tät kontakt med ekonomifunktionen i vårt holdingbolag som servar med vissa arbetsuppgifter och funktioner. Leverantörsfakturahantering, registrering av in- och utbetalningar samt löner utförs av Holding.

Dina passioner och kvalifikationer

På Jörnträhus arbetar du tillsammans med några av Norrlands mest engagerade och duktiga medarbetare. Du kommer till en platt organisation med familjär stämning och god sammanhållning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete i ett tillverkande bolag. Du känner dig trygg i arbetet med övergripande ekonomifrågor och tycker om att driva och vara med i utvecklingen av verksamheter, rutiner och processer. Du är inte rädd för att säga vad du tycker och har en förmåga att se helhet såväl som intresse för detaljer. Har du jobbat i ekonomisystemet Pyramid tidigare är det meriterande. Vi önskar att du har en högskoleutbildning med dig i bagaget och minst 5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete.

Som person uppskattar du att vara med där det händer, du är prestigelös och gillar att jobba tillsammans med andra. Du känner dig trygg i din kunskap och kan ifrågasätta när det behövs eller när du inte förstår. Vi behöver en kollega som är pedagogisk i sin kommunikation och som vill fortsätta bygga organisation tillsammans med oss.

Vilka är vi?

Vi tror att alla människor måste ges möjlighet att känna engagemang i sitt arbete. Att få utveckla sina personliga talanger och det man brinner för. Vi strävar efter att vara en arbetsplats där man tryggt kan få vara del av ett arbetslag och samtidigt våga testa det man är nyfiken på. Vi tror också att trivsel kommer från känslan av att bli sedd och veta att mitt jobb gör skillnad för andra människor, för samhället och vår miljö.

Vi har vår husfabrik i Jörn, huvudkontor i Skellefteå och kontor i Umeå. Jörnträhus är även en del av Contractorkoncernen vilket ger dig stora möjligheter till kompetensutveckling – och personlig utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Din ansökan skickar du in via vår rekryteringstjänst Jobylon.

Lämna ansökan