fbpx

Vi söker Träindustri­arbetare till vår fabrik i Jörn

Timmerhus Fritidshus Hus Villor byggsatser tillverkning fabrik Jörnträhus - Med passion från Jörn

Vi säger att vi levererar passion från Jörn. Varför är det viktigt att vara passionerad när man bygger hus? Vi tänker att köpa hus är något unikt som för de flesta bara sker en gång i livet. Samtidigt är det inte helt enkelt och många viktiga beslut ska tas. Det är då passion är viktigt. Att vi blir en partner som ger råd, stöttar och låter kunden experimentera. För det är i glöden våra ambitioner möts. När kundens drömhus rimmar med vårt drömjobb. 


Det här erbjuder vi dig


Som Träindustriarbetare hos oss på Jörnträhus är du en viktig kugge i vår husfabrik i Jörn. Du kommer att jobba inom samtliga av våra arbetsstationer i fabriken utifrån din kompetens. Dina arbetsuppgifter kommer att vara tillverkning av byggdelar till fritidshus, villor, och lägenhetsprojekt.

Du jobbar utifrån fastlagd tidsplan för projekten och samarbetar och delar information med tillverkningsritaren och övriga medarbetare för att utveckla och förbättra vår produktion. Du är en viktig del i teamet som varje dag producerar och utvecklar våra produkter.

Dina passioner och kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter och/ eller relevant utbildning. Du är noggrann, en bra lagspelare har ett helhetsperspektiv och tar ansvar för din arbetsuppgifter. Du kan rycka in där det behövs, känner dig trygg med att läsa ritningar. Det är meriterande med truck och eller travers utbildning. Vi ser gärna att du kommer från orten eller har anknytning till Jörn men det är inget krav.

Vilka är vi?

Vi tror att alla människor måste ges möjlighet att känna engagemang i sitt arbete. Att få utveckla sina personliga talanger och det man brinner för. Vi strävar efter att vara en arbetsplats där man tryggt kan få vara del av ett arbetslag och samtidigt våga testa det man är nyfiken på. Vi tror också att trivsel kommer från känslan av att bli sedd och veta att mitt jobb gör skillnad för andra människor, för samhället och vår miljö.

Vi har vår husfabrik i Jörn, huvudkontor i Skellefteå och kontor i Umeå. Jörnträhus är även en del av Contractorkoncernen vilket ger dig stora möjligheter till kompetensutveckling – och personlig utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Din ansökan skickar du in via vår rekryteringstjänst Jobylon. 

Sista dag för ansökan är 2021-05-10, men urval görs löpande.

Lämna ansökan