fbpx

Jörnträhus växer vidare med ny produktionslinje + ytterligare nyanställningar

JW 201013 094508 WEBB JWE

2021 har verkligen varit ett år av högtryck för Jörnträhus. Fritidshusförsäljningen går som tåget och PRO-projekten fortsätter att rulla in. Nu senast blev det klart med ett stort flerbostadshusprojekt i Hemavan. Dessutom ska Jörnträhus koncepthus Loftgången användas till Contractors projekt i Kåge, Birkarlen med ca 200 lägenheter. Jörnträhus håller därför nu på att färdigställa en helt ny produktionslina i fabriken i Jörn där investeringar även har gjorts i en travers till densamma.

– Genom att strukturera om i en av våra husfabriker och riva bort ett par väggar så har vi kunnat bygga en produktionslinje som kommer att göra att vi ökar vår kapacitet för fritidshus med drygt 40%. Vilket såklart känns väldigt bra då efterfrågan på våra husbyggsatser är enormt stort, säger Mikael Lindberg, vd Jörnträhus.

Den nya produktionslinjen kommer att kräva 10-12 personer ytterligare till produktionen i Jörn vilket gör att Jörnträhus nu söker fler medarbetare, igen.

– I och med detta så kommer vi att ha ca 38 personer som jobbar med produktionen i Jörn och har fyllt upp alla varma ytor som vi har tillgängliga. Nästa steg för att öka kapaciteten är att gå upp i två-skift. Om och när det blir aktuellt så kommer vi att behöva bli ännu fler, avslutar Mikael.