Jörnträhus vill växa

Vi vill lära känna dig!

LEDIGA TJÄNSTER SPONTANANSÖKAN

Vi tror att alla människor måste ges möjlighet att känna engagemang i sitt arbete. Att få utveckla sina personliga talanger och det man brinner för.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats där man tryggt kan få vara del av ett arbetslag och samtidigt våga testa det man är nyfiken på. Vi tror också att trivsel kommer från känslan av att bli sedd och veta att mitt jobb gör skillnad för andra människor, för samhället och vår miljö.

Vi är ett gäng passionerade medarbetare, i olika åldrar och olika bakgrunder, med ambition och driv att fortsätta vår gemensamma tillväxtresa. Därför är vi intresserade av lära känna nya personer med samma passion för huskonstruktion, byggteknik och kundrelationer.

Med husfabrik i Jörn och huvudkontor i Skellefteå har vi löpande behov av personer med erfarenhet inom många områden. Vi är intresserade av att komma i kontakt med byggnadssnickare, huskonstruktörer, A-projektörer, säljare och administratörer.

Jörnträhus är även en del av Contractorkoncernen, vilket ger dig stora möjligheter till kompetensutveckling – och personlig utveckling.

Fritidshus Hus Villor husbyggsatser hustillverkning fabrik Jörnträhus - Med passion från Jörn
Jörnträhus Konstruktör Säljare Fritidshus Husbyggsats Villa Hus Personal Huvukontoret

Lediga tjänster

Spontan­ansökan

    mina personuppgifter behandlas i enligt med Jörnträhus integritetspolicy.