Om Jörnträhus

Vi har jobbat med trä sedan 1932 och byggt hus sedan början av 60-talet. Idag är vi en modern norrländsk tillverkare av kvalitativa, hållbara fritidshus. I vår husfabrik i Jörn, i norra Västerbotten, jobbar ett 30-tal medarbetare för att fler människor ska få uppleva hur det är att leva i hus anpassade efter deras egna behov och visioner. För vi tror att om vi kan bidra till att fler människor kan må bra och umgås med nära och kära utan onödig miljöpåverkan, då är vi med och bygger ett hjärtligare och bättre samhälle.

Med passion från Jörn - Jörnträhus - Fritidshus

Med passion från Jörn

Varför är passion så viktigt när man bygger hus? Att köpa ett fritidshus ska vara något unikt, något stort ni bara gör en gång i livet. Något som ska vara spännande, roligt och ge energi. Engagemanget som skapar huset där ni kan umgås med nära och kära. I den glöden möts våra ambitioner. När ert drömhus rimmar med vårt drömjobb. Det är då det blir självklart att hus ska byggas med passion från Jörn. Nedan kan ni läsa lite mer om hur våra kunder och partners uppfattar att det är att samarbeta med oss.

Fötterna på jorden

Av naturliga skäl uppfattas vi som en aning norrländska. Vi får ofta höra att vi står för det vi säger och att vi alltid försöker hitta en praktisk lösning på era utmaningar. Med det norrländska kommer också ett mått av metodisk trygghet som vi tänker är viktigt i ert husprojekt.

Glödande engagemang

Vi vet att ert hus kommer att vara en viktig plats för att vårda relationer, mellan er och till era nära och kära. På samma sätt tror vi att det är viktigt att verkligen brinna för att bygga en bra relation. En relation som bygger tillit och där båda parter har tryggheten att öppet diskutera möjligheter och utmaningar i projektet. Att det är grunden för en uppskattad husaffär.

Naturlig nyfikenhet

Vi gillar när vi kan få husdrömmar att slå in. För att göra det tror vi att man måste vara lyhörd och nyfiken. Det är den nyfikenheten som gör att vi sällan säger ”nej” när något verkar för svårt och komplext, och istället börjar leta en lösning. En del av våra samarbetspartners går så långt att de kallar oss ”löjligt flexibla”.

Hållbara husdrömmar

Att köpa ett hus från oss innebär att ni kan vara säkra på några saker. För det första att ni får ett energieffektivt hus byggt av hållbara träråvaror som binder koldioxid under hela livslängden. För det andra att ert hus byggs hantverksmässigt i en torr industriell miljö vilket låter oss minimera spill och förenklar sortering och återvinning. För det tredje att vi arbetar hårt för att effektivisera transporterna av ert hus genom vällastade fordon där allt kommer med på en gång. Sist men inte minst så bidrar ni till en levande landsbygd där ert hus skapar förutsättningar för vårt lokala engagemang.

Kundreportage fritidshus timmerhus byggsats Bergsholmen Familjen Boström 2019

»Med facit i hand så ångrar vi inte att vi tänkte stort och satsade friskt, vi har fått ett fantastiskt hus helt enkelt«

Per, huskund & stolt ägare av ett Bergsholmen

Fritidshus Strycksele XL Loft husbyggsats Jörnträhus Kundreportage Christian och Therese skoter 1

»Vi fick ett oerhört professionellt & engagerat bemötande av Jörnträhus representant, vilket gjorde valet lätt«

Huskunderna Therése & Christian

Jörnträhus Husmodell Bolund Byggsats Hus Husvän Sommaren 2020 Byggnation Blockhus 30kvm 18

»Smidigt, enkelt & millimeterpassning gjorde att vi kunde montera vårt hus själva utan några problem«

Husvän på Oknö