Jörnträhus – låt oss visa vem du är!

Jörnträhus är ett genuint företag med en lång historik. Jörnträ grundades redan 1932 och har sedan dess utvecklat en lokal erfarenhet och kunskap när det gäller förädling och hantering av träprodukter. Sedan 1960-talet har det producerats och byggts med timmer i Jörn, detta faktum gör att man kan känna sig trygg med att välja en husbyggsats från oss.

Dagens företag ägs av Contractor Bygg Holding Norr AB.

Vi är numera ett komplett husföretag med ett modernt produktutbud som sträcker sig allt från privatkunders fritidshus till företagskunder som anlitar vår kunskap och produktionskapacitet inom husbyggnation.

Fritidshus inom premiumsegmentet

Ett ständigt pågående utvecklingsarbete genomsyrar hela processen, detta innefattar råmaterialurval, produktutveckling, försäljning samt produktion och service, ligger dagens Jörnträhus i framkant när det gäller fritidshus inom premiumsegmentet.

Det klassiska korsknutade timmerhuset från Jörnträhus har numera även ett starkt komplement i blockbyggda panelhus. I och med vår möjlighet att kunna erbjuda dessa två alternativa byggsystem har bidragit till att göra oss branschledande för denna typ av verksamhet.

Unika och personliga husmodeller

Att skapa unika och personliga husmodeller är fortfarande vår absoluta specialitet. Känslan av att tillsammans kunna utveckla just sitt drömhus är fantastisk och något som alla husägare bör få uppleva. Processen att själv forma sitt boende speglar ofta ägarnas karaktärer och intressen, vanligtvis blir husets en betydande del av ägarnas identitet.

Vare sig man önskar ett mindre fritidshus eller kanske söker ett mer representativt boende finner man ibland vårt husprogram standardmodeller som kan ligga till grund för just sitt hus.

Flexibilitet
är ett ledord

Flexibilitet är ett ledord för oss och att kunna hjälpa en kommande husägare till att förverkliga sitt drömhus är för oss avgörande.

Har Ni fler funderingar om oss som företag är Ni välkommen att kontakta oss då vi gärna berättar mer om oss och om våra produkter.