Flexibla lösningar

Det är ni som bestämmer den slutgiltiga utformningen på just ert hus.

Jörnträhus breda modellprogram täcker in de flesta önskemål när det gäller fritidshus. Att kunna erbjuda en universalmodell som passar alla smaker är däremot väldigt svårt.

Vi presenterar ett stort antal fritidshus i vårt modellprogram, alla med sin specifika planlösning. Detta i ett försök att kunna passa det stora flertalet smaker och behov, trots allt finns det husägare som behöver göra vissa förändringar utifrån originalet för att på så sätt lyckas skapa just deras drömhus.

Våra standardhus kan ni med vår hjälp justera och förändra både på in- och utsidan, naturligtvis inom ramarna för vad som är byggtekniskt möjligt.

Flexibilitet är något som Jörnträhus alltid erbjudit och tagit fasta på, detta har gjort att vi har kunnat leverera skräddarsydda lösningar till samtliga husägare som velat skapa ett mer personligt boende.

Här finner ni ett antal exempel på hur man kan förändra planlösningen med utgångspunkt från ett av våra standardhus utan att påverka byggytan eller konstruktionen på huskroppen. Dörr och fönsterplacering är mindre ingrepp som naturligtvis måste justeras utifrån dessa exempel. Denna typ av förändringar kan, i nära samarbete med oss på Jörnträhus, göras på samtliga våra husmodeller.

Åliden

I detta exempel så har vi utgått från husmodellen Åliden. Nedan ser ni bild på fasad men även den planrit- ningen som vi vanligtvis utgår ifrån.

MER OM ÅLIDEN
ALTERNATIV 1

Här har fokus legat på en stor gemensamhetsyta samt ett rymligt badrum. Dubbla sovrum med plats för tre personer finns tillgängligt.

ALTERNATIV 2

Med endast ett sovrum har ytor skapats för en tilltagen hall och ett större allrum. Önskemål om ett rymligare teknikrum samt utrymme för en bastu är också tillgodosedda.

ALTERNATIV 3

Sovplatser för fem personer samt dubbla wc har legat till grund för denna alternativa planlösning. Trots ett utökat antal sovrum bibehålls ett rymligt allrum och matrum.

ALTERNATIV 4

Detta är vår standardplanlösning för Åliden-modellen. Med tre sovrum samt ett utanpåliggande förråd ger planlösningen värdefulla utrymmen som alltid uppskattas.