Nu finns vi på allvar i Idre!

Reportage Jörnträhus Idre Fjäll Skicross 2020 fritidshus fjällstuga boende Idre husbyggsats husleverantör webb huvudbild 002

Jörnträhus och Idre Fjäll har startat ett samarbete för att bli ditt absoluta förstahandsval gällande nybyggnation av fjällstugor i regionen.

Fritidshusen är speciellt framtagna för Idre Fjälls tomter samt husägarens behov och önskemål – vi har naturligtvis valt utgå från våra populäraste husmodeller.

Att det inte bara är flertalet sovplatser och bastu som tillhör en modern fjällstuga är vi medvetna om – lika viktigt är att finna ändamålsenlig förvaring för skidutrustningen och din mountainbike.

Vare sig man söker lugna aktiviteter eller adrenalinskapande äventyr så är naturupplevelsen och boendet av största vikt.

Idre Fjäll samt Jörnträhus mål är att erbjuda byggbara tomter och inflyttningsklara hus inom ett år från köpeavtal.

Jörnträhus sponsrar Världscupen i Skicross

Under Världscupen i Skicross den 23 – 26 januari, Idre Fjäll, så finns vi på plats. Kom gärna och besök oss under tävlingarna och se vad vi kan erbjuda.

Reportage Jörnträhus Idre Fjäll Skicross 2020 fritidshus fjällstuga boende Idre husbyggsats husleverantör säljare Ola Jonsson webb 0022 ver2

LOKAL REPRESENTANT

Vår lokale representant Ola Jonsson är bosatt i Idre och kommer finnas på plats och hantera frågor rörande husmodeller och entreprenadlösningar.

Kontakta gärna Ola på 073-818 50 44.