fbpx

Ta en virtuell rundtur i Bergsholmen

Villa Bostadshus byggsats husbyggsats Jörnträhus Bergsholmen på Alderholmen interiör 8

Vi gjorde ett besök hos våra husvänner Familjen Boström och deras drömhus på Alderholmen. Nu finns det möjlighet att även för er att ta en rundtur och se hur husmodellen Bergsholmen kan specialanpassas till husägarens önskemål.

Vi har tidigare skrivit om husprojektet på Alderholmen och familjens intressanta byggresa med deras Jörnträhus. Nu har de bott in sig i huset och familjen har skapat sin vardag där precis som de önskat, de är mycket nöjda med resultatet och mår gott i den idyll de skapat på Alderholmen just utanför Skellefteå.

Villa Bostadshus byggsats husbyggsats Jörnträhus Bergsholmen på Alderholmen interiör 11
Villa Bostadshus byggsats husbyggsats Jörnträhus Bergsholmen på Alderholmen interiör 15
Villa Bostadshus byggsats husbyggsats Jörnträhus Bergsholmen på Alderholmen interiör 3

Som vi skrev i tidigare reportage så ville de skapa sitt alldeles egna hus utifrån sina egna idéer är mångas önskedröm. Att det blev just ett Jörnträhus och dessutom i timmer beror väl mycket på att modellen Bergsholmen i stort sett redan var det hus de eftersökte, i grunden en klassisk Västerbottensgård men med ett modernt uttryck.

Med facit i hand så ångrar vi inte att vi tänkte stort och satsade friskt, vi har fått ett fantastiskt hus helt enkelt, säger de två glada Jörnträhusägarna Nicolina och Per Boström.