fbpx

Skärudden 164 suterräng

Stilfull och trendig husmodell suterrängutförande

Husserien Skärudden erbjuder de som både är trend- och stilmedvetna likväl de som ser sitt hus som en självklar del av sin identitet. De tre huskropparna fyller var för sig sin huvudsakliga funktion och i suterrängutförande så får även den större familjen utrymme och avskildhet.

På sluttande tomt så är detta husval det optimala och många av våra husmodeller kan anpassas med suterrängvåning.

I bottenplan finner ni relaxavdelning, stort allrum, ett sovrum, tvättstuga, klädkammaren, förråd och teknik. Dessutom finns det tillgång till en stor altan som är tillgänglig via allrummet i mittdelen och som sträcker sig efter så gott som hela långsidan.

Entré med hall och stort kök i kombination med matplats är placerat i en av flyglarna på övre plan. Två sovrum plus badrum finner ni i motsatt flygel och mittemellan de två flyglarna så inryms i ett till allrum med access till balkongen. Utanför entrén så finns en alternativ altan för en att skapa extra utomhusytor och för att skapa en ännu mer välkomnande atmosfär för gäster.

Spännande vinklar på ytterväggarna speglar av sig även interiört där fönstersättningen öppnar upp vyerna i flertalet riktningar.

Jörnträhus Skärudden 164 Suterräng Interiör Villa Speciallösning Husbyggsats

Byggyta: 164 m²

Boyta: 103+101 m²

Husstandard: Standard

Prislista

Standard­ritning

Flexibla lösningar

Så går ett husköp till

Tillvalskatalog & leverans­beskrivningar

Leveransbeskrivningar & tillval – Jörnträhus

Plan 1

Planlösning för bottenplan.

Plan 2

Planlösning för loft/övervåning.

360°

Använd muspekaren eller finger för att navigera rotationen.