fbpx

18 radhus till Falkträsk­området Skellefteå

Koncepthus Radhuset Hustillverkare Jorntrahus Pro Projekt Falktrasket Hallbarhet Solceller 2

Som ni kanske känner till så har Jörnträhus två verksamhetsben där det ena är satsningen på högkvalitativa byggsatser för fritidshus i många stilar och storlekar. Det andra verksamhetsbenet, som vi kallar Jörnträhus Pro, är att leverera byggdelar, komponenter och hela byggsatser av flerbostadshus eller byggnader till andra företag.

Nu står det klart att Jörnträhus har fått uppdraget att leverera husbyggsatserna till Contractors projekt med att bygga och sälja 18 radhus på falkträskområdet i Skellefteå. Projektet har en tydlig miljöprofil, dels genom att husen har en stomme och fasad i trä, men även genom att de kommer att utrustas med solceller på taken samt laddstolpar för elbilar redan från start. Något som följer Jörnträhus hållbarhetsfokus på ett bra sätt.

Intresseanmälningarna kommer att börja tas emot den 15 februari och försäljningen av radhusen sköts av svensk fastighetsförmedling. Inflyttning är preliminärt beräknad till våren 2022. Så nu finns möjligheten att köpa ett radhus i Falkträskområdet med lättskött tomt och i samma veva satsa på ett fritidshus från Jörnträhus på er favoritplats?