fbpx

Bläddra i vår nya huskatalog

Fritidshus Villor Ladhus Funkishus Timmerhus Attefallshus Bolundare Radhus Hus – Jörnträhus Huskatalog 2021 - inspiration husbyggsatser byggsats hus

Nu är den här – vår nya huskatalog! Här har vi samlat alla våra nya husmodeller och ett urval av tidlösa favoriter i olika stilar. Förutom husinspiration får ni ta del av vår syn på husbyggande och vad vi menar när vi säger att hus ska byggas med passion från Jörn.

 
Förutom ett gäng husnyheter så bjuder vi som sagt på reportage från våra husvänner runt om i Sverige. Ni finner bland annat läsning om Skellefteå AIKs backprofil Niclas Burström med familj – och om den smidiga byggprocessen i Boviken med deras husmodell Strycksele. Vi tar er också till Åsunden i Östergötland där Johan och Katarina har uppfört ett funkishus av modellen Skärudden högst uppe på en klippa. Det är bara två av många inspirerande besök ute hos våra husambassadörer.

»Vi skulle inte ändra någonting om vi fick göra om hela processen igen.«

Niclas Burström, Boviken

 
Beställ vår tryckta katalog hem till er brevlåda eller så kan ni välja att bläddra smidigt direkt i smartphone, surfplatta eller dator. Klicka er vidare här nedan för att beställa.

Trevlig läsning!

Beställ huskatalog