Planera din nya tomt & ditt Jörnträhus från Falkbergets topp!

Falktrasket Huskop Jorntrahus Tomter Skelleftea kommun 2020 1

Snart släpper Skellefteå kommun 43 nya tomter nära Falkträsket. Vi hjälper dig gärna att planera ditt husprojekt – antingen hos oss på Solbacken eller så tar vi en termos kaffé och knallar upp på Falkberget för ett snack! 🙂

Det händer mycket kul i Skellefteå nu – vi är i ett expansivt skede med många nyetableringar – mycket på grund av Northvolt. Det är inte bara vid Falkträsket som kommunen öppnar upp för nya tomter utan också i Kåge, Ursviken och andra områden kring Skellefteå.

Vi har många olika husmodeller som passar in perfekt i miljön kring Falkträsket. Vi är också väldigt flexibla och lyssnar alltid på kundens önskemål för att ditt husprojekt ska bli så personligt som möjligt, säger Thomas Wahlberg säljare på Jörnträhus.

Boka gärna ett möte med Thomas här på Jörnträhus som är vår kontaktperson för Skellefteåområdet. Du når honom på 010-188 74 13 eller thomas.wahlberg@jorntrahus.se.

Klicka dig vidare till vårt modellutbud för att få inspiration. Kolla också in vilka tomter som finns tillgängliga – besök Skellefteå kommuns tjänst eller se några av områdena nedan.